KehidupanSosialTeknologi

Beli Tiket Bas Online Dari Eticketing

Beli Tiket Bas Online Dari Eticketing

Sudah lebih 5 tahun tidak menyertai SEO contest tetapi apabila terbaca posting berkenaan SEO contest beli tiket bas online dari Eticketing.MY ini teringin juga nak mencuba-cuba semula walaupun menggunakan blog yang tidak seaktif dahulu. Last join SEO content pun pada Eyriqazz VS Denaihati itu pun menggunakan blog lain.

Untuk pengetahuan anda, ETicketing.MY adalah sebuah platform yang memudahkan pengguna untuk membuat pembelian tiket bas secara online ke pelbagai destinasi yang menarik di Malaysia. Proses pembelian tiket bas secara online ini lebih mudah dan menjimatkan masa kerana transaksi dapat dilakukan melalui pembayaran secara online dengan pantas.

destinasi beli tiket online murah

Menurut laman web rasmi mereka di https://www.eticketing.my, destinasi pilihan mereka pada bulan ini adalah di Sunway Lagoon, Aquaria KLCC, Universal Studio Singapore dan juga Lost World Tambun dimana destinasi ini merupakan antara destinasi yang menarik dan WAJIB dilawati oleh pelancong dalam negara mahupun luar negara.

Untuk memudahkan urusan pembelian tiket bas online seiring dengan teknologi yang terkini, Eticketing.MY juga ada menyediakan aplikasi Eticketing.my – Booking Bus Ticket Online dimana anda boleh membuat transaksi pembelian dengan lebih mudah dan teratur. Anda boleh memuat turun aplikasi mereka disini : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyper.eticketing.

aplikasi beli tiket bas online

Maaf kepada penganjur Contest SEO, sebenarnya saya agak keliru dengan syarat pertandingan contest ini kerana peserta dikehendaki ‘meletakkan banner dibawah’ dan backlink ke website eticketing.MY tetapi dari apa yang saya faham, yang kelihatan seperti banner berada diatas tulisan tersebut.

Bukan itu sahaja, kata kunci yang diberikan juga mengelirukan. Pada banner ditulis perlu menggunakan keyword beli tiket bas online tetapi pada syarat ditulis Beli Tiket Online pula.

penganjur beli tiket bas online

Bagi sesiapa yang ingin mencuba nasib atau ingin melihat boleh pergi ke tak boleh pergi SEO anda pada waktu yang singkat, inilah masanya. Tunjukkan kepakaran dan kehebatan SEO blog anda dengan menggunakan kata kunci Beli Tiket Online atau beli tiket bas online. Dengan kata kunci yang mengelirukan dan juga tempoh masa yang singkat, untuk berjaya rank pada first page Google untuk blog picisan saya ini sangatlah tipis. Jujur je. Haha.

Untuk maklumat lanjut berkenaan sistem yang ditawarkan oleh Eticketing.MY, anda boleh layari laman web rasmi mereka disini : https://eticketing.my.

Pada beberapa hari lepas, saya ada membuat post berkenaan Tips Membeli Secara Online, bolehlah diaplikasikan untuk apa-apa transaksi yang dilakukan secara online. Anda boleh baca post tersebut disini : https://amirazman.my/tips-membeli-secara-online.

Kepada para peserta contest SEO ini, semoga berjaya !

4 Comments

Leave a Comment