KehidupanTeknologi

Kempen PG Mall 916 & Beli Barangan Malaysia

Kempen PG Mall 916 & Beli Barangan Malaysia

PG Mall (www.pgmall.my) merupakan salah satu platform E-Commerce di Malaysia tempatan yang ditubuhkan sejak tahun 2017 dan merupakan satu-satunya platform E-Commerce tempatan di Malaysia. Bukan itu sahaja, PG Mall juga tersenarai sebagai 3 teratas platform E-Commerce berdasarkan laman laporan Iprice : https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en.

pgmall 916 gold cultural day

Pada 15 September 2021 sehingga 17 September 2021 ini, PG Mall akan melancarkan kempen 916 Gold Day dimana pengguna baru PG Mall akan menerima potongan sebanyak RM25 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM400. Untuk pengguna sedia ada pula akan menerima potongan sebanyak RM20 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM400 dan potongan sebanyak RM40 untuk perbelanjaan minimum sebanyak RM600.

Pada tempoh ini juga, promosi daripada FB Live akan dilakukan 24jam setiap hari dimana pengguna dapat menikmati potongan sebanyak RM20 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM400. Kempen ini akan bermula pada 15 September 2021 pada jam 12 tengah malam. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari : https://pgmall.my/916-Gold-Day.

pgmall kempen beli barangan malaysia

Selain itu, PG Mall juga konsisten menjayakan kempen beli barangan Malaysia mereka yang akan berakhir pada 31 Disember 2021 kelak. Terdapat pelbagai barangan buatan tempatan yang boleh didapati melalui laman E-Commerce PG Mall dengan pelbagai diskaun serta promosi yang menarik.

Pengguna baru PG Mall akan menerima potongan sebanyak RM10 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM30 apabila menggunakan kod : KBBMNEW10. Bagi pengguna sedia ada pula layak untuk menerima potongan sebanyak RM5 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM30 apabila menggunakan kod : KBBM5 dan potongan sebanyak RM10 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM50 apabila menggunakan kod : KBBM10.

Tawaran ini boleh digunakan untuk kesemua produk KBBM serta GOLD, untuk maklumat lanjut anda boleh layari : https://pgmall.my/KBBM-2021.

Bagi mereka yang masih belum pernah menggunakan platform E-commerce PG Mall, saya sangat menggalakkan anda untuk membuka pautan disini : https://pgmall.my/register untuk pendaftaran pengguna dan anda boleh merebut peluang untuk mendapatkan diskaun yang tertera diatas serta promosi dari PG Mall pada masa akan datang.

Apa tunggu lagi ? Jom buat pembelian anda di PG Mall sekarang : https://pgmall.my/home.

Maklumat berkenaan PG Mall :
Laman Web : https://pgmall.my.
Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia.
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my.
Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJW1T1yG.

Leave a Comment