BisnesTeknologi

PG Mall Mega Sales Kembali

PG Mall Mega Sales Kembali

PG Mall diantara platform E-commerce yang sering menawarkan promosi yang menarik, tidak terkecuali untuk Mega Sales bulan Oktober 2020 ini dimana kebanyakan promosi akhir tahun akan bermula. Untuk makluman anda, PG Mall (https://pgmall.my) merupakan platform E-commerce yang pertama di Malaysia, dan satu-satunya platform E-commerce tempatan yang ditubuhkan sejak tahun 2017.

Bukan itu sahaja, malah PG Mall juga tersenarai sebagai 3 platform E-commerce yang teratas pada laman laporan Iprice : https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en dan platform ini menerima pembayaran dari kesemua E-wallet serta portal pembayaran.

promosi 10 oktober pg mall

Pelbagai syarikat E-commerce akan mengadakan promosi jualan pada 10.10, begitu juga dengan PG Mall. Pada 10 Oktober 2020 ini, PG Mall menawarkan potongan sehingga 80% untuk produk mereka serta potongan 10% (maksimum RM20) untuk perbelanjaan minimum sekurang-kurangnya RM10. Ditambah pula dengan FREE SHIPPING (maksimum RM4) untuk perbelanjaan  minimum sekurang-kurangnya RM30 serta pelbagai lagi promosi yang menarik serendah RM10 sahaja.

pg mall coffee week

Selain itu, PG Mall juga telah melancarkan promosi Coffee Week bermula pada 28 September 2020 sehingga 5 Oktober 2020. Melalui promosi ini, PG Mall memberikan potongan sebanyaj RM20 (maksimum RM25) untuk perbelanjaan minimum sekurang-kurangnya RM60 dan terhad kepada 5000 penebus terawal sahaja dengan coupon code : PGCOFFEE. Pengguna juga berpeluang untuk mendapatkan FREE SHIPPING (maksimum RM4) untuk perbelanjaan minimum sekurang-kurangnya RM40 dan terhad kepada 1000 penebus terawal sahaja dengan coupon code : PGCFFREE.

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari : https://pgmall.my/coffeeweek.

proudly local pg mall

Pada bulan Julai sehingga Disember ini, PG Mall juga telah mempromosikan kempen ‘Proudly Local’ untuk mengetengahkan barangan buatan Malaysia yang juga setanding dengan barangan luar negara dengan slogan hashtag #BarangBaikBarangkita. Terdapat pelbagai promosi tambahan seperti potongan untuk pengguna baru serta pengguna lama dan juga diskaun untuk kos penghantaran untuk pelbagai produk seperti barangan keperluan rumah.

Pengguna PG Mall berpeluang untuk mendapatkan potongan sebanyak RM20 dengan menggunakan Coupon Code : KBBM20 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM50 serta potongan sebanyak RM30 dengan menggunakan Coupon Code : KBBM30 dengan syarat perbelanjaan minimum sebanyak RM100.

Anda boleh layari : https://pgmall.my/proudly-local-campaign untuk mendapatkan pelbagai kupon promosi khas daripada PG Mall.

Bagi mereka yang masih belum pernah menjadi pengguna platform E-commerce PG Mall, saya sangat menggalakkan anda untuk buka link disini : https://pgmall.my/register untuk pendaftaran pengguna dan anda boleh merebut peluang serta promosi Mega Sales daripada PG Mall dengan cepat dan pantas.

Maklumat berkenaan PG Mall :
Laman Web : https://pgmall.my.
Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia.
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my.

Ketahui Tips Membeli Secara Online disini : https://amirazman.my/tips-membeli-secara-online.

Leave a Comment