BisnesDuit OnlineTeknologi

Buat Duit Dengan Tagter

Buat Duit Dengan Tagter

Apa itu Tagter ? Bagaimana cara buat duit dengan Tagter ?

Tagter merupakan sistem yang memfokuskan kepada produk telekomunikasi dan boleh digunakan oleh sesiapa sahaja kerana ianya PERCUMA. Terdapat pelbagai produk telekomunikasi sebagai contoh Unifi, Maxis Fibre, Time Fibre, Broadband, Streamyx, Astro IPTV dan sebagainya dengan komisyen jualan yang tinggi sehinga 150%. Sistem ini juga mempunyai sistem recruit partner yang membolehkan anda menikmati komisen daripada jualan sehingga 3 level.

kadar keuntungan tagter

Selain itu, sistem ini juga memudahkan urusan anda untuk membuat jualan dengan sistem pendaftaran pelanggan dan laman web khas diberikan untuk anda mempromosikan produk seperti Unifi Fibre dan juga TIME Fibre dimana anda boleh mempromosikan laman web tersebut dan permohonan pendaftaran yang dibuat oleh pelanggan akan diterima secara automatik oleh sistem Tagter anda.

Terdapat juga maklumat pelan terkini yang ditawarkan serta tutorial pendaftaran yang mudah untuk difahami oleh pengguna dalam masa yang singkat. Disamping itu, Tagter juga menyediakan pengurusan dan khidmat pelanggan yang interaktif sekiranya anda ada kemusykilan atau pertanyaan mengenai bagaimana cara untuk menggunakan sistem ini.

Anda boleh lihat video dibawah untuk penjelasan mengenai sistem Tagter dengan lebih terperinci.

Untuk pengetahuan anda, saya sendiri pernah mendapat bayaran daripada Tagter dan pembayaran juga diproses secara automatik oleh Tagter setelah sebulan pemasangan dilakukan. Bayaran terkini yang saya dapat semasa post ini ditulis adalah sebanyak RM356.55 secara keseluruhan dan komisen tersebut dimasukkan ke akaun bank.

bayaran komisen tagter

Tagter juga telah memperkenalkan sistem TagPoint, yang boleh diperolehi melalui jualan-jualan produk daripada sistem Tagter. Dengan TagPoint, anda boleh mendapatkan potongan harga untuk produk-produk yang tersenarai dalam sistem Tagter dengan harga yang istimewa, khas untuk ahli Tagter sahaja.

sistem tagpoint tagter

Untuk mendaftar dan menggunakan sistem Tagter secara PERCUMA, mudah sahaja, daftar disini : http://www.tagter.com/JoinUs?web=WMP70245.

Rebut peluang ini untuk menjana pendapatan sampingan lebih-lebih lagi produk telekomunikasi sebegini boleh dikatakan sebagai kepentingan bagi masyarakat intelek masa kini.

Diharap post ini dapat menerangkan serba sedikit apa itu Tagter dan bagaimana cara buat duit dengan Tagter secara umumnya. Saya akan terangkan cara menggunakan sistem Tagter ini dengan lebih terperinci pada post yang akan datang.

Ingin menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Senarai Scammer Tech Malaysia : https://amirazman.my/senarai-scammer-tech-di-malaysia.

Leave a Comment