BisnesTeknologiUncategorized

Sistem Invoice Online Percuma

Sistem Invoice Online Percuma

Anda mencari sistem invoice online percuma dan mudah digunakan ?

Saya sarankan untuk anda lihat invois.online dimana sistem invoice ini dibangunkan oleh developer daripada Malaysia dan sangat padat dengan fungsi-fungsi yang boleh digunakan untuk freelancer dan juga peniaga online.

Terdapat pelbagai fungsi yang menarik dan saya boleh katakan ‘almost perfect’ dimana sistem invoice ini bukan sahaja membolehkan anda generate invoice, quotation, dan integration dengan sistem pembayaran, malah anda juga dapat menggunakan rekod database yang anda ada dengan sebaiknya.

Untuk fungsi penuh, anda boleh lihat seperti dibawah.

fungsi sistem invois

Seperti yang saya katakan diatas, anda boleh menggunakan fungsi payment gateway juga yang mana saya lihat buat masa ini menyokong sistem FPX daripada SecurePay dan juga ToyyibPay. Warna dokumen, logo juga boleh diubah dengan mudah dan bagi mereka yang mempunyai lebih dari 1 perniagaan atau servis, sistem ini menyokong multi syarikat. Menarik bukan ?

Menurut developer Invois.Online juga, lebih banyak fungsi akan ditambah kelak sekiranya ada permintaan dan sesuai dengan sistem ini

Buat masa ini, anda boleh mendaftar sistem invois.online ini secara PERCUMA, tetapi dihadkan kepada 150 invois, sebutharga dan rekod bayaran bagi setiap bulan. Namun, anda boleh upgrade akaun anda kepada PRO untuk pelbagai fungsi tanpa had seperti yang tertera dibawah.

harga langganan invois.online

Seperti yang tertera diatas, langganan akaun PRO adalah RM20/bulan, dan lebih murah untuk langganan 6 bulan dan 12 bulan. Yang menariknya, terdapat langganan Lifetime pada harga RM499 sahaja dan harga promosi ini hanya sah pada 2023 sahaja.

Oleh yang demikian, sekiranya anda gunakan akaun Percuma dan berpuas hati dengan apa yang sistem ini tawarkan & ingin gunakannya untuk jangka masa yang panjang, saya sangat sarankan anda untuk melanggan Lifetime sebelum harganya dinaikkan setelah tempoh promosi berakhir.

Daftar sistem invois.online disini : https://invois.online/promo/2UWJNY.

Sekiranya anda telah mendaftar dan menggunakan sistem invoice online percuma ini, kongsikan pengalaman penggunaan anda pada ruangan komen dibawah dan apakah penambahbaikan yang anda rasa dapat menyempurnakan lagi sistem ini lagi pada masa akan datang.

Ketahui Tips Memilih Hosting Terbaik disini : https://amirazman.my/tips-memilih-hosting-yang-terbaik.

Leave a Comment