BisnesDuit OnlineTelekomunikasi

Pendaftaran Agen Unifi Maxis Fibre

Pendaftaran Agen Unifi Maxis Fibre

Pada zaman teknologi digital ini, ramai yang ingin ketahui bagaimana proses pendaftaran agen Unifi, Streamyx atau Maxis Fibre secara percuma memandangkan pendapatan secara online semakin relevan khasnya di Malaysia. Pengguna digital semakin hari semakin tercari-cari peluang untuk menjana pendapatan sampingan dengan mudah dan percuma, oleh itu penyedia servis internet merupakan salah satu daripadanya.

Daftar sebagai Agen Unifi dan Maxis Fibre secara percuma disini : http://www.tagter.com/JoinUs?web=WMP70245.

Tagter merupakan salah satu penyedia servis pendaftaran Internet Broadband yang memberikan kadar komisyen sehingga 150% untuk pendaftaran daripada pelanggan anda. Selain itu, mereka juga memberikan komisyen override sehingga 30% untuk jualan daripada partner yang direkruit.

Dibawah saya sertakan gambaran sekiranya anda serta rekruit partner anda mendaftarkan 1 talian pelan Maxis Home Fibre Internet yang bernilai RM149 sebulan.

keuntungan pendaftaran maxis fibre

Untuk memudahkan partner yang berdaftar dengan Tagter, mereka memberikan informasi berkaitan serta sistem yang membantu untuk proses rekruit partner serta pendaftaran pelan yang tersedia. Terdapat pelbagai pendaftaran pelan yang boleh didaftarkan seperti Unifi, Maxis Fibre, TIME Fibre, Streamyx, Astro IPTV dan lain-lain. Laman rasmi facebook mereka : Tagter juga memberikan respond yang pantas dengan soalan-soalan yang saya ajukan sebelum ini.

sistem pendaftaran unifi tagter

Bagi mereka yang berminat untuk membuat pendaftaran agen Unifi dan Maxis Fibre atau mempunyai pelanggan yang ingin mendaftar pelan yang tersedia pada sistem Tagter, boleh mendaftar sebagai partner disini secara percuma : http://www.tagter.com/JoinUs?web=WMP70245.

Dengan servis dari syarikat telekomunikasi yang semakin baik, kawasan liputan internet yang semakin luas, dengan pengenalan perkhidmatan 5G di Malaysia, tidak mustahil untuk masyarakat kita lebih maju kehadapan sesuai dengan era peredaran semasa.

Jom baca ‘Cara Buat Duit Online 2019’ disini : https://amirazman.my/cara-buat-duit-online-2019.

Jom baca ‘Tips Buat Duit Online’ disini : https://amirazman.my/tips-buat-duit-online.

Leave a Comment